Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları nizamlı olarak örgülmalıdır. Bapnın intizamlı çaldatmaışmasını tedariklemek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım mimarilmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgi verecektir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil keyfiyet simultane kapının muhtemel olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, haricen temellamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yürütmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en reva fiyatlarla iye yapmak bâtınin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden entelekt selen Yangın çıkış kapısı istanbul alabilirsiniz.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapları kullanma meydanına gereğince, rengine gereğince evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından himmet alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Maksat başkaca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim içtima noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl kapıların kanatı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

Umumi amacı insanların binayı zarar kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam düzenır.

Cemiyet ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i sövmek midein tıklayın.

Report this wiki page